Oblastní středisko sportovní všestrannosti a Sokolská župa Jihočeská budou v následujících podzimních měsících pořádat Školení cvičitelů všestrannosti III. třídy. Toto školení je určené pro všechny zájemce o kvalifikaci Cvičitel všestrannosti III. třídy nebo Pomahatel. Dále je to také skvělá příležitost pro Cvičitele, kteří si chtějí doplnit hodiny potřebné pro prodloužení svých cvičitelských průkazů. 

V příloze naleznete pozvánku, přihlášku a bližší informace týkajíc se Školy cvičitelů.

Kapacita školy byla stanovena na 30 zájemců. Pokud by byl ale o školu enormní zájem (převis o školení nebo doškolení min. 15 zájemců), je možnost uspořádat druhý sled Základní části, který by se konal ve Volyni (samostatné info v příloze) a primárně by sloužil pro zájemce o Pomahatele a pro Cvičitele se zájmem o doškolení.

Termíny:

9.–11. října Základní část (Křemže)

17.–18. října Základní část (Volyně) - mimořádný druhý sled při převisu zájemců

23.–25. října Odborná část (České Budějovice)

14. listopadu Zkoušky (Písek)

 

Protože je zamýšlen případný druhý sled Základní části, je velmi důležité přihlásit co nejdříve, nejpozději však do 25. září.

Jakékoliv dotazy rádi zodpovíme, ptát se můžete na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. čísle 777 568 983.

Joomla! konzole ladění chyb