Pozvánky na akce

Tato stránka obsahuje vybrané pozvánky na akce pořádané župou nebo sdruženými tělocvičnými jednotami. Pozvánky na župní akce publikuje župa, pozvánky na akce tělocvičných jednot publikují tělocvičné jednoty.

 

Dne 29. 2. 2020 proběhne v Táboře Oblastní sraz cvičitelů/lek Pohybových aktivit s hudbou. Podrobnosti naleznete v připojené pozvánce.

Přílohy
FileFile size
Download this file (PAsH.pdf)Pozvánka158 kB

Tělocvičná jednota Lišov pořádá dne 18. 4. 2020 z pověření Sokolské župy Jihočeské župní přebor v Zálesáckém závodu zdatnosti. Podrobnosti naleznete v příloze.

Přílohy
FileFile size
Download this file (Propozice.pdf)Propozice165 kB

Oblastní středisko sportovní všestrannosti a Sokolská župa Jihočeská budou v následujících podzimních měsících pořádat Školení cvičitelů všestrannosti III. třídy. Toto školení je určené pro všechny zájemce o kvalifikaci Cvičitel všestrannosti III. třídy nebo Pomahatel. Dále je to také skvělá příležitost pro Cvičitele, kteří si chtějí doplnit hodiny potřebné pro prodloužení svých cvičitelských průkazů. 

V příloze naleznete pozvánku, přihlášku a bližší informace týkajíc se Školy cvičitelů.

Kapacita školy byla stanovena na 30 zájemců. Pokud by byl ale o školu enormní zájem (převis o školení nebo doškolení min. 15 zájemců), je možnost uspořádat druhý sled Základní části, který by se konal ve Volyni (samostatné info v příloze) a primárně by sloužil pro zájemce o Pomahatele a pro Cvičitele se zájmem o doškolení.

Termíny:

9.–11. října Základní část (Křemže)

17.–18. října Základní část (Volyně) - mimořádný druhý sled při převisu zájemců

23.–25. října Odborná část (České Budějovice)

14. listopadu Zkoušky (Písek)

 

Protože je zamýšlen případný druhý sled Základní části, je velmi důležité přihlásit co nejdříve, nejpozději však do 25. září.

Jakékoliv dotazy rádi zodpovíme, ptát se můžete na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. čísle 777 568 983.

Vážení sokolští přátelé,

zveme vás co nejsrdečněji na II. ročník netradičních závodů ve sportovní gymnastice DUA-TROJBOJ.

Závod se uskuteční 7. listopadu 2020 v sokolovně T. J. Sokol Milevsko.

Zasílat své přihlášky a hudbu můžete do 10. října 2020 na e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (přihlášky) a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (hudba).

Podrobnější informace naleznete v přílohách Pozvánka a Propozice.

 

Hezký den a na závodech na viděnou.

Přílohy
FileFile size
Download this file (1.pdf)Pozvánka - DUA-TROJBOJ 2020163 kB
Download this file (2.pdf)Propozice - DUA-TORJBOJ 2020144 kB

Dovolte nám, abychom vás co nejsrdečněji pozvali na jubilejní XX. ročník Píseckého šplhavce. Tento velmi oblíbený závod ve šplhu na laně se uskuteční 17. října 2020 v sokolovně T. J. Sokol Písek.

Více informací naleznete v přiloženém plakátu a v propozicích.

 

AKTUALIZACE!

Vzhledem k současným opatřením ve spojitosti s koronavirem jsme nuceni odložit konání XX. ročníku Píseckého šplhavce. Nový termín bude upřesněn v závislosti na vývoji situace. Děkujeme za pochopení.
Za organizátory soutěže
S. Trávníček 

 

Hezký den a šplhu zdar!

Sokolské nazdar!

Zveme všechny příznivce pohybu na seminář Párové akrobacie, který se uskuteční v sokolovně T. J. Sokol Písek již tuto sobotu 26. září 2020 od 9 hodin. Pozvánku naleznete v příloze a bližší informace na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Akce je doškolovacího charakteru a hodiny mohou být uplatněny pro prodloužení cvičitelského průkazu.

 

Hezký den

Přílohy
FileFile size
Download this file (1.pdf)Párová akrobacie - pozvánka236 kB

Joomla! konzole ladění chyb